Werkwijze

6
5

Uw muurschildering van idee tot afwerking

Wil u een muurschildering en heeft u al enkele ideetjes in gedachten? Dan kan u mij bellen, mailen of mijn contactformulier invullen. U mag mij gerust afbeeldingen of schetsen bezorgen en overige nuttige informatie doorsturen (bv. afmetingen, ondergrond muur, afstand woning-zaak). Zo kan ik voor u een richtprijs opstellen. Als u nog geen ontwerp voor ogen heeft, geef ik u graag inspiratie met voorbeelden uit mijn jarenlange collectie aan beeldmateriaal. 

Voor kleine muurschilderingen kom ik vooraf niet ter plaatse. Heeft u een speciaal ontwerp in gedachten, wil u een combinatie van verschillende tekeningen of een tekening op een schuine wand? Dan kom ik eerst bij u langs om de mogelijkheden te bespreken – als de afstand het toelaat. Alle voorbereidingen van andere projecten regel ik vanop afstand telefonisch, via WhatsApp of Messenger.

Bij de start van de werken projecteer ik in samenspraak met u het ontwerp op de muur. U kan dan bepalen of u tevreden bent met de grootte en de plaats op de muur. Uw muurschildering mag dan wel nog niet op uw muur staan, toch krijgt u al een duidelijk beeld van het resultaat.

Alle praktische info opgelijst

Heeft u gekozen voor een muurschildering van Wall Paintings? Dan lijst ik hieronder alle nodige informatie voor u op.

7
8

Wil u meer weten over mijn werkwijze?

Ik maak graag tijd om al uw vragen en opmerkingen te beantwoorden.